DECEMBER 2017 | HAPPY LIST

by

Afgelopen maand was het alweer het einde van het jaar! Wat had ik weer veel om dankbaar voor te zijn. Als je deze lijst leest denk je misschien dat het makkelijk is met mijn leven om dankbaar te zijn. Maar toen ik een paar jaar geleden nog niks had, geen opleiding, geen werk, geen geld, geen goede gezondheid was ik ook erg dankbaar! Dankbaar voor alles wat ik wel had. Pas toen ik leerde gelukkig te zijn met helemaal niks, ging mijn hele leven veranderen! Hoop dat ik jullie hiermee kan inspireren. 

Change your thoughts, change your life

 • Lange wandeling maken met Lilo. Het laatste half jaar loop ik bijna iedere dag wel in de natuur. Bijna altijd helemaal alleen, zodat ik echt even tot rust kan komen. Telefoon uit en lekker genieten. Er komen dan veel gedachtes, maar die moet je gewoon laten komen en gaan. Ze worden vanzelf minder als je langer alleen bent in de stilte.

 

 • Uurtje met mijn nichtje afgesproken. Omdat we allebei heel druk zijn, zien we elkaar niet zovaak meer, maar kan dan zo genieten van die tijd die we wel samen hebben. Nu ik dit zo schrijf mis ik al mijn vriendinnen heel erg.. het is soms zo lastig om 2 bedrijven te runnen en ook nog genoeg tijd te hebben voor sociale dingen.

 

 • Mijn workout kleding van Stronger. Mocht wat uitkiezen en ben er zo blij mee. Echt hoogwaardige kwaliteit en het ziet er ook super leuk uit.

stronger, workout kleding, sport kleding

 • Mijn horloge van Violet Hamden, ik doe mee aan hun campagne ‘ The time is now’ , vind het zo mooi dat steeds meer merken ons positief willen beinvloeden. Violet Hamden staat voor leven in het moment, we leven vaak in het verleden of de toekomst en vergeten dat het NU zo belangrijk is.

violet hamden, horloge

 • Het event van Under Armour , was heel gezellig met Roos ( @fitroosje), zo dankbaar dat ik vaak voor dit soort evenement word uitgenodigd. Als je wilt weten hoe het was kun je mijn weekvlog bekijken!

 

 • Happy met mijn leven, familie en vrienden. Heb nu even een besef momentje, kan nog steeds niet geloven soms hoe alles zo snel is veranderd! Van niks naar 2 eigen bedrijven binnen een paar jaar, feeling blessed!

 

 • Het evenement van Puma! Was zo leuk om een workout te doen met andere influencers in de Koninkijke Schouwburg van Den Haag. Mijn vlog kun je hier vinden, ik praat hierin ook over mijn angst voor vloggen en hoe ik die overwonnen heb.

 

 • Behandeling definitief ontharen bij Fine Laser Clinic. Kan niet eens uitleggen hoe fijn het is dat je nooit meer hoeft te scheren. Ben nu bezig met mijn benen & oksels. Mijn benen hoef ik eigenlijk sinds de 3e behandeling al niet meer te scheren, heel soms wat donshaartjes. In januari heb ik de laatste behandeling en dan ben ik er voorgoed vanaf! Met mijn oksels ben ik net begonnen en al na 1 behandeling merkte ik dat ik niet meer elke dag hoef te scheren, maar nu nog maar 1 keer in de 3 dagen voor er stoppeltjes komen. Het doet ook geen pijn, dus dat is ideaal!

fine laser clinic, fine laser clinic ervaringen, definitief ontharen

 • Mijn gezondheid, het gaat steeds beter en nu ik weet dat ik niet goed tegen gluten en lactose kan en nu ik wat meer daarop let ben ik eindelijk af van die hoofdpijn en buikpijn.

 

 • De sneeuw! Het had al zolang niet echt gesneeuwd en Nederland en ook al is het onhandig met reizen, ik kan er wel echt van genieten. Alles zo mooi wit, de kerstliedjes op de radio en gezellig lichtjes in de steden. Love it!

 

 • Dagje met Dennis. We hadden eigenlijk een shoot samen maar die ging niet door. Het sneeuwde heel hard dus toen hebben we heel de dag lekker geknuffeld in bed en filmpjes gekeken.

 

 • Campagne van Fit For Free opgenomen, ik vind dit zo gaaf! Ben bij Fit For Free begonnen met sporten 4 jaar geleden en nu hebben ze mij gevraagd voor hun campagne van 2018. Zo leuk!

 

 • Mijn haar weer donker bruin geverfd bij Cosmo Hairstyling! Ben er zo ontzettend blij mee en het is altijd zo gezellig. Ook heb ik weer nieuwe extensions van Luxury For Princess. Ik heb de kleur chocolade bruin van 220 gram.

cosmo hairstyling, luxury for princess

 • Mijn boodschappen van MuscleFood! Ben zo blij dat deze online supermarkt nu ook in Nederland zit. Zo kun je nog genieten van hele lekkere dingen, zonder schuldgevoel. Ik werk alleen met bedrijven samen waar ik compleet achter sta en ik raad jullie dan ook zeker aan eens te kijken op hun website. Ook voor vegetariërs & veganisten hebben ze producten! Als je er ook wat gaat bestellen kun je mijn code CH117 gebruiken voor een gratis product:).

 

 • Sinterklaas/Kerst avondje met vriendinnen. Ons avondje zit altijd tussen Sinterklaas en Kerst in. We maken dan lekkere hapjes en geven cadeautjes.

 

 • Al die lieve berichtjes op mijn vlogs. Ik waardeer jullie privé berichtjes zo erg! En ik voel me echt gezegend dat ik jullie een beetje kan inspireren met mijn eigen verhaal. Dankjewel!
 • Kerstdagen vieren met familie en vrienden. Ik haatte Kerst altijd, omdat ik elk jaar depressief was en het leven voelde als een zware opgave kon ik er nooit van genieten. Ik wilde er gewoon niet meer zijn… Dat ik nu geniet van Kerst had ik nooit durven dromen.

cynthia houben

 • Oud & Nieuw. Heerlijk met onze groep vrienden gevierd in het nieuwe huis van mijn zusje en haar vriend. Wat was 2017 een jaar vol ups en downs. Ik heb ontzettend veel over mezelf geleerd, kan nu mijn grenzen aangeven, weet wat ik waard ben en waar ik naartoe wil. Ik vond een nieuwe liefde. En ik heb veel nieuwe en mooie mensen leren kennen die ook veel bezig zijn met zelfontwikkeling. Ook zijn er droevige dingen gebeurd, ik raakte mijn fijne huisje kwijt, ben vrienden verloren en zat begin 2017 financieel zo aan de grond dat ik bang was dat ik mijn bedrijf moest opgeven. Toch gaf ik niet op en wat ben ik blij dat ik door heb gezet! Ik verdien meer dan genoeg, ik leef elke dag mijn droom en ik heb nu de juiste mensen om me heen die me altijd gesteund hebben. Ik heb dan ook onwijs veel zin in 2018! Ik ben meer dan ooit gefocust en weet wat ik wil! Ik hoop dat jullie ook jezelf steeds beter leren kennen en no matter what happens probeer altijd te kijken naar wat je wel hebt i.p.v wat je niet hebt. Er zullen dit jaar sowieso ook weer rot dingen gebeuren, dat hoort bij het leven, maar het is aan jou hoe je daarmee omgaat. Never give up.

Wat waren jouw geluksmomentjes in december :)?

handtekening cynthia houben

Je kunt me ook volgen via  InstagramFacebook , YouTube & Bloglovin’

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.