Cosmo Touch Up: voor slechts € 15 perfect gestyled

by

ONLY FOR DUTCHIES

Je hebt een feestje en wil je haar mooi hebben. Vaak sta je zelf een uur voor de spiegel en wil het nog niet echt zitten. Hoe handig is het dan dat iemand anders dit voor jou in model brengt! Bij Cosmo hebben ze de Cosmo Touch Up, in 15 minuten stylen ze jouw haar in de gewenste look en dit voor slechts €15. Echt ideaal als je bijvoorbeeld een feestje hebt!

Ik had 1,5 week geleden een festival en wilde de Cosmo Touch Up graag eens uitproberen. Eerst had ik wat informatie opgezocht op de website van Cosmo. Hier kun je zien dat je uit 9 verschillende looks kunt kiezen. Ik wist nog niet zeker voor welke look ik wilde gaan. Het ging tussen City Sleek, The Bardot of Wonderful Waves. Ik had besloten om even advies te vragen aan de stylist zodra ik er was.

cosmo-touch-up

Pas rond een uur of 18.00 zouden wij naar het festival gaan, dus om 16.00 uur had ik een afspraak gemaakt in Breda voor mijn haar. Bij binnenkomst kreeg ik eerst te drinken en wat lekkers. Ze zijn erg gastvrij en je voelt je eigenlijk meteen op je gemak. Na een paar minuutjes was ik aan de beurt. Op een tablet liet de stylist mij de kapsels zien waaruit ik kon kiezen. Het steile haar leek ons toch niet zo’n goed idee, omdat het vaak op een festival gaat pluizen als je van jezelf geen stijl haar hebt. De Wonderful Waves leek ons wel leuk om te doen, omdat ik zelf meestal slag heb en dit waren echt grotere krullen.

20160903_172319-01

Binnen 20 minuutjes was ik helemaal gestyled, het zat echt perfect! Thuis ben ik gaan omkleden en toen zijn we doorgegaan naar het festival. Daar kreeg ik zelfs van onbekenden mensen complimenten over mijn haar! Super leuk natuurlijk en wat ook een pluspunt was is dat het nog steeds goed zat aan het eind van het festival.

Ik was erg tevreden over de service en mijn haar. Het was even iets heel anders, zelf zou ik dat niet zo voor elkaar kunnen krijgen. Het bleef ook nog eens lang zitten en de prijs is ook super. Betaalbaar en je krijgt ook echt waar voor je geld. Dus heb je een keer een feestje of een andere gebeurtenis, dan zou ik dit zeker aanraden!

Laat je het me even weten als je ook langs bent geweest:)? 

Liefs, Cynthia

Je kunt me ook volgen via Bloglovin’, Facebook & Instagram

2 Responses

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.