ABOUT LAST WEEK #1

by

ZONDAG/SUNDAY

DSC02393-01

Vandaag zou ik eigenlijk naar Sammy gaan, maar helaas was ik ziek. Ik heb de hele dag in The Power gelezen, één van mijn favoriete boeken. Echt een aanrader! Heeft mijn leven compleet veranderd:).

Today I had a date with Sammy, but unfortunately I was sick. I spent the whole day reading in The Power, one of my favorite books. This was life changing for me:).

MAANDAG/MONDAY

DSC02394-01

Nog steeds ziek:(. Alleen wat voedingsschema’s gemaakt voor mijn klanten en ook nog een brief geschreven aan ons sponsorkindje Ramata. Mark en ik doneren iedere maand 26 euro, zodat zij naar school kan, schoon drinkwater heeft en genoeg voedsel. Als je dit ook graag zou willen, kun je hier eens kijken voor meer informatie.

Still sick:(. I made some meal plans for my customers and have written a letter to our sponsor child Ramata. Mark and I donate 26 euros every month, so that she can go to school, has clean drinking water and enough food. 

DINSDAG/TUESDAY

Dinsdag was gewoon kut om eerlijk te zijn. Soms heb je van die dagen dat je nergens zin in hebt en je gewoon down bent. Geen foto dus ;).

Tuesday just sucked, to be honest. It was just one of those days, when you feeling down and don’t want to do anything. So no picture ;). 

WOENSDAG/WEDNESDAY

20160601_162852_002-01

Super super super leuke dag gehad! Mark en ik zijn naar Arnhem gereden om te gaan sporten met Ferdinand. Hij is de eigenaar van @fitdutchbodies en we werken al een tijdje met hem samen. Wat ik zo leuk vind is dat we vanaf moment één al het gevoel hadden dat we elkaar ons hele leven kennen. Heb je dat ook wel eens gehad bij iemand?

This was a great day! Mark and I drove to Arnhem for a workout with Ferdinand. He is the owner of @fitdutchbodies and we work together. From the moment we met, we all felt that we knew each other our whole lives. Have you ever had that with someone?

20160601_192840-01

We waren ook uitgenodigd voor de opening van Decathlon Arnhem, dus na onze gym sessie zijn we daar nog even langs gegaan. Wat een geweldige winkel zeg! Je kunt er echt alles vinden wat betreft sport. Inmiddels zitten ze al in meerdere steden, dus er is er vast één bij jou in de buurt. Online kun je ook eens een kijkje nemen www.decathlon.nl 

We were invited to the opening of Decathlon Arnhem, so after our gym session we dropped by. What an amazing shop! You can find everything regarding to sport. 

DONDERDAG/THURSDAY

Vandaag had ik eerst een interview bij mij thuis met Lois. Ze studeert Sociologie en moest voor haar onderzoek een aantal fitgirls interviewen. Was een erg leuk gesprek en ik besefte me toen nog meer dat ik niet écht een fitgirl ben haha. Had hier laatst een blogje over geschreven.

Today I had an interview at home with Lois. She’s studying Sociology and had to interview a number of fitgirls for her research. It was a very nice conversation and I realized more and more that I’m not really a fitgirl haha. I wrote a blog about that 2 weeks ago. 

20160602_150104-01

Na het interview had ik nog een afspraak in de stad en ging ik nog even winkelen. Ik ben echt helemaal weg van die witte body van H&M! De rest van de dag weer voedingsschema’s gemaakt en blogs geschreven. S’avonds heb ik nog even een drankje gedaan op het terras met een vriendin.

Afterwards I had an appointment in the city and I went shopping. I’m in love by that white body of H&M! The rest of the day I made some meal plans and wrote some blogs. In the evening I had a drink in town with a friend of mine. 

VRIJDAG/FRIDAY

Vandaag heb ik de hele dag thuis gewerkt. S’avonds hadden Mark en ik een verjaardag van een vriend. Was erg gezellig! Op tijd naar huis, want morgen gaan we naar Intents Festival!

De jurk die ik aanhad is van jurkjes.com. Ben er helemaal weg van, hij zit heeeeerlijk. Hij valt wel iets kleiner. Ik heb normaal 36, maar van deze maat 38.

Today I worked at home. In the evening Mark and I had a birthday of a friend. Was so much fun! We went home on time, because tomorrow we’re going to Intents Festival!

The dress I was wearing is from jurkjes.com. I’m totally in love with it! 

Snapchat-1188702908688960150

ZATERDAG/SATURDAY 

Yaaay tijd voor Intents! Ik zou eigenlijk gaan trainen met 2 vrienden, alleen ik was zo moe dat ik me had verslapen haha. Ach, genoeg beweging vandaag dus het maakt ook niet uit. Heb echt een geweldige dag gehad, kan niet wachten tot WISH. Gaan jullie daar toevallig ook heen?

Yaaay time for Intents! I wanted to work out with 2 friends, but I was so tired that I overslept haha. Oh well, enough exercise today so it doesn’t matter. I had an amazing day, can’t wait until WISH.

20160604_173632-01

 

20160604_182226-01

Ik hoop dat jullie ook een fijne week hebben gehad!

Hope you guys had a wonderful week as well! 

 

Love, Cynthia

You can also follow me on: Bloglovin’, Facebook & Instagram. 

 

 

 

 

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *